Norbert, el cercador que t'ajudarà a trobar el correu electrònic de qui vulguis

No recordes l'adreça exacta d'algú? Hi ha una manera més fàcil que anar provant

Ara
1 min

BarcelonaSegur que t'ha passat més d'una vegada: vols enviar un correu electrònic a algú però no en recordes l'adreça i et maleeixes per no haver-la afegit mai a la llibreta de contactes. En alguns serveis de correu electrònic, si t'hi has escrit sovint, és possible que s'hagi guardat automàticament. Però si no és el cas et queda una altra opció més fàcil que no anar provant adreces sense saber si el correu arribarà: el cercador Norbert.

És un cercador pensat només per ajudar a trobar correus electrònics, i fa servir el sentit comú per fer-ho. Només et cal saber el nom i el cognom de la persona en qüestió i el domini del seu servei de correu. Avui en dia és molt probable que molts usuaris d'internet tinguin un correu de Gmail o, si tenen més de 25 anys, potser Yahoo o Hotmail. Per tant, és aconsellable començar a provar per aquí.

Allò que fa Norbert és senzill: comprova tot de combinacions que s'hagin pogut fer amb el nom i el cognom i contrasta si existeixen en el domini que has marcat. Si és el cas, marca els que existeixen amb 'found' -trobat- al costat.

stats