Obama segueix a Twitter un David Cameron que no és el primer ministre britànic i la xarxa se'n burla

El compte del president dels EUA no segueix el del primer ministre britànic, però sí que segueix un David Cameron aficionat a 'Star Trek'

Ara
2 min
Barack Obama no segueix David Cameron a Twitter

BarcelonaEl compte de Twitter del primer ministre britànic, @David_Cameron, segueix el del president dels Estats Units, @BarackObama, però això no passa a l'inrevés. Això i que, en canvi, Obama sí que segueixi un David Cameron nord-americà (@DavidCameron), amb poc més de mil seguidors i aficionat a la ciència-ficció, ha causat tota mena de burles a la xarxa. Ho ha publicat 'The Next Web' a la notícia 'El president Obama segueix el David Cameron equivocat a Twitter', encara que això d'"equivocat" és discutible.

'The Next Web' ha fet servir DoesFollow.com per comprovar si el president britànic i el primer ministre britànic se segueixen entre si, i ha trobat que el polític anglès sí que ho fa mentre que l'americà no. I té raó, ho podeu comprovar vosaltres mateixos amb el mateix servei web. Fins i tot en fa broma recordant les declaracions de Cameron segons les qual Obama l'anomena "bro" –diminutiu de 'germà'. Però el president dels EUA tampoc no segueix altres dirigents com François Hollande i, esclar, tampoc Mariano Rajoy.

Això vol dir que els gestors del compte d'Obama s'han equivocat i segueixen el David Cameron nord-americà per error? No té per què. El Cameron dels EUA s'ha encarregat d'explicar en una piulada que durant la campanya electoral de Barack Obama del 2008 el seu compte seguia automàticament tothom qui el seguia a ell.

Això no treu que el fet que el president dels Estats Units no segueixi el David Cameron britànic i en segueixi un d'americà, amb una imatge de 'Star Trek' al fons del perfil de Twitter i una caricatura d'un dels protagonistes de la sèrie de ciència-ficció com a fotografia de perfil, hagi despertat tota mena de burles.

stats