Sense ànima: l'actualitat en 11 tuits

La derrota del Barça a Granada, pocs dies després d'haver estat eliminat en la Champions, centra l'activitat a la xarxa. Us oferim la mateixa tria de tuits que apareix a l'edició en paper

Ara
2 min
Leo Messi, a Granada / JORGE GUERRERO / AFP PHOTO

Barcelona1. Marisol Fuentes (@marisolfperez), periodista “Em pregunto en quin moment el Barça ha perdut l’ànima, el coratge i la passió. No el reconec. #regresoalpasado”

2. Santi Giménez (@acaradeperro), periodista “El Barça aportarà el vídeo de la primera part de Granada com a atenuant perquè la FIFA el deixi fitxar. #laopcióndedarpena”

3. Carme Chacón (@carmechacon), exministra (PSOE) “És molt dur veure perdre així jugadors que van ser admirables dins i fora del camp, que van protagonitzar una era de somni @FCBarcelona”

4. Jordi Turull (@jorditurull), portaveu de CiU al Parlament “Ho farem bé i farem possible la consulta el #9N2014 . Que ningú dubti, votarem!#volemvotar”

5. Elisenda Paluzie (@epaluzie), degana de la Facultat d’Econòmiques de la UB “Sense un punt d’audàcia no farem la independència. Anar posposant el salt on ens porta? Les declaracions de [Ferran] Requejo destrempen. #9N2014 #votarem”

6. Salvador Cardús (@salvadorcardus), sociòleg “Siguem seriosos. Una DUI el 9-N sense consulta ni eleccions és un fracàs segur [...] No hi ha falta de lideratge. Hi ha intel·ligència, astúcia i prudència. Cal assegurar la victòria”

7. Josep Ginesta (@JosepGinesta), treballòleg “Aquest any votarem. Naps (consulta) o cols (plebiscitàries). Però votarem, perquè és el que demana la majoria

8. Carme Forcadell (@ForcadellCarme), presidenta de l’ANC “Si hem de triar entre la Constitució o la voluntat del poble català expressada democràticament sempre triarem el poble

9. Josep Maria Canyelles (@jmcanyelles), expert en responsabilitat social “Rajoy demana una Europa més espanyola. Espanyolitzant Catalunya no en té prou. Nacionalisme insaciable. A Europa ho van entenent...”

10. Carlos Pérez Ortiz (@cperezortiz), economista “Sentir Rajoy que vol una «Europa més espanyola» i posar-me a tremolar. ¿De veritat volem una Europa més corrupta i ineficaç?”

11. Josep Lluch (@JosepLluchPuig), editor “¿La tradició era esperar fins a Sant Jordi per comprar un llibre o simplement regalar llibres per Sant Jordi?”

stats