La trucada en directe de Pedro Sánchez a 'Sálvame' revoluciona Twitter

El líder del PSOE truca a Jorge Javier Vázquez per anunciar que promourà una llei contra el maltractament animal

Ara
2 min

BarcelonaEls espectadors de 'Sálvame', una de les icones de la televisió d'entreteniment, s'han endut aquest dimecres una bona sorpresa. A més de les habituals quatre hores criticant un reduït cercle de famosos o fent servir els propis col·laboradors com a carnassa per distreure l'audiència, han pogut veure com Pedro Sánchez, el flamant líder del PSOE, no tenia problemes per trucar al polèmic programa i anunciar que té la intenció de promoure una llei contra el maltractament animal.

El secretari general del PSOE ha fet l'anunci durant una trucada en directe al presentador del programa, Jorge Javier Vázquez. Sánchez ha telefonat a Vázquez després que el presentador de Badalona digués que no pensava tornar a votar el PSOE per la seva posició en qüestions com el Toro de la Vega, de Tordesillas (Valladolid).

Alertat pels seus col·laboradors, Sánchez ha telefonat a 'Sálvame', però no ha volgut que s'escoltés per antena la seva conversa amb el presentador. Durant la xerrada, Sánchez ha reconegut que no li agraden els toros i que té intenció de promoure una llei contra el maltractament animal que integri en una única norma tota la legislació autonòmica, que es troba dispersa. Després d'aquest compromís de Pedro Sánchez, Jorge Javier Vázquez ha assegurat que tornarà a confiar el seu vot als socialistes.

L'entrada del líder del PSOE a 'Sálvame' –el programa amb més audiència en la seva franja horària a Espanya– ha provocat una allau de comentaris a les xarxes socials que ha obligat el PSOE a respondre al seu perfil de Twitter. El PSOE ha assegurat que Sánchez respon a tots els ciutadans, i trasllada el seu missatge a tota la ciutadania "sense distinció ni prejudicis".

"#Pedroresponde Siempre!!!", ha afegit el PSOE, en una etiqueta que s'ha convertit en la més citada pels tuitaires espanyols.

stats