Societat

Una recepta senzilla per aconseguir un gran recapte d'aliments

Més de 80 blogs de cuina s'uneixen a la iniciativa solidària 'Blogs contra la fam', que vol fer d'altaveu del gran recapte que el Banc d'Aliments farà els pròxims 25 i 26 de novembre

Ara
1 min

BarcelonaUna iniciativa solidària, nascuda des de la blogosfera culinària, pretén difondre el Gran Recapte que el Banc d'Aliments farà el pròxim cap de setmana (25 i 26 de novembre) a diversos punts de la geografia catalana. Més de 80 blogs de cuina ja s'han unit a la iniciativa Blogs contra la fam, difosa a través de les xarxes socials amb un esdeveniments a Facebook i l'etiqueta #blogscontralafam a Twitter.

Els blogs adherits a la iniciativa publicaran una recepta el pròxim divendres 24 de novembre, a través de la qual es faran ressò del Gran Recapte i motivaran als lectors a col·laborar-hi. La recepta inclourà algun dels aliments bàsics que recull el Banc dels Aliments i, a més de sensibilitzar, servirà també de font d'informació culinària. Un cop acabat el Recapte, els promotors de la iniciativa Blogs contra la fam publicaran totes les receptes dels blogs que hi han participat.

El Banc d'Aliments organitza anualment una campanya de recollida d'aliments a gran escala, en la qual es despleguen al voltant de 7000 voluntaris arreu del territori català. Enguany el Gran Recapte es farà el pròxim cap de setmana, 25 i 26 de novembre, i l'organització espera superar els més de 400.000 quilos d’aliments recaptats en la mateixa campanya del 2010.

stats