Spielberg, criticat i insultat per una foto on se'l veu al costat d'un dinosaure 'mort'

Una broma a Facebook ha fet que moltes persones creguessin que el director havia matat un Triceratops

Ara
1 min
Steven Spielberg, al costat del robot

Barcelona"Lamentable imatge d'un home que caça per plaer posant somrient al costat del Triceratops que acaba de matar. Sisplau, comparteix-la per tal que el món conegui i acusi aquest home menyspreable". Quan Jay Brascomb va escriure aquest advertiment a la seva pàgina de Facebook al costat d'una fotografia d'Steven Spielberg posant al costat d'un dinosaure 'mort' poc s'imaginava que la seva broma no seria entesa per moltes persones i que el director seria objecte d'una pluja d'atacs i insults.

La fotografia no és falsa, però el dinosaure, òbviament sí. Es tracta d'una imatge feta durant el rodatge de 'Juràssic Parc', on es veu Spielberg assegut entre les potes davanteres d'un robot de Triceratops, que jeu a terra. El robot està tan ben fet que sembla real. Això, i la frase de denúncia, ha estat suficient per aconseguir que moltes persones hagin mossegat l'ham i hagin atacat i insultat el director per haver matat un animal que, en realitat, era una màquina.

Poc importa que els Triceratops desapareguessin de la Terra fa 66 milions d'anys: la imatge d'Spielberg amb l'animal ha corregut com la pólvora a internet i ha animat milers de persones a escriure comentaris, molts d'ells insultant el director.

stats