Twitter riu amb #PortugalxCataluña i li pren la paraula a Peces Barba

Els tuitaires responen al polític què passaria si Espanya hagués preferit Portugal a Catalunya

Ara
1 min

BarcelonaTwitter ha reaccionat ràpidament a les polèmiques de declaracions de l'expresident del Congrés dels Diputats espanyol Gregorio Peces Barba. El cognom del polític, que ha arribat a trending topic a Espanya i el hashtag (etiqueta) #PortugalxCataluña han servit els internautes per vessar les seves opinions.

Molts tuitaires catalans han donat de manera sorneguera la raó al polític i han aprofitat llançar un missatge independentista. L'articulista de l'ARA, Iu Forn (@iuforn), per exemple, ha fet un tuit en què deia que està "Totalment d'acord amb Peces Barba. Als espanyols els hauria anat millor amb Portugal. I a nosaltres també".

D'altres han mostrat la seva solidaritat amb el poble portuguès, com la periodista Rita Marzoa (@marzoar), que ha tuitejat: "#PortugalxCataluña jo, als portuguesos els trobo bona gent. No els vull tan de mal, pobricos!".

També hi ha hagut tuitaires que han seguit el joc de Peces Barba i han teoritzat sobre què hauria passat si Portugal fós Espanya, com ara @undaqui, que ha analitzat les conseqüències futbolístiques: "#PortugalxCataluña i podrien tenir Mourinho com a seleccionador nacional i CR7 a la Roja".

stats