Has llegit el meu missatge? WhatsApp aclareix el malentès del doble 'check'

La xarxa social puntualitza que la doble marca verda al costat d'un missatge no significa que el receptor l'hagi llegit: només vol dir que l'ha rebut

Ara
1 min

BarcelonaWhatsApp vol posar punt final a la polèmica sobre el significat del doble 'check' en el seu servei de missatgeria instantània per a dispositius mòbils. Fins ara, la creença popular (i estesa) era que la doble marca verda al costat d'un missatge significava que el receptor l'havia llegit.

El debat generat al voltant de la diferència entre la marca verda simple i la doble ha forçat la xarxa a aclarir el funcionament del seu servei. I amb un tuit n'ha tingut prou: "Per a la vostra informació: el doble 'check' no significa que el missatge hagi sigut llegit, només vol dir que el dispositiu receptor l'ha rebut". I què significa quan només apareix una marca verda al costat del missatge? Doncs que el text s'ha emès.

La confusió entre emissors i receptors pel significat del doble 'check' –explicada d'altra banda a la web de la companyia– provoca constants malentesos entre els usuaris del WhastApp. Confusions que el curtmetratge de ficció 'Doble check', tot un èxit a YouTube, va portar fins a l'últim extrem.

stats