WhatsApp arriba als 500 milions d'usuaris arreu del món

L'aplicació ha experimentat un ràpid creixement els darrers mesos al Brasil, l'Índia, Rússia i Mèxic

Efe
1 min
Facebook compra Whatsapp / GETTY IMAGES

Los AngelesL'aplicació mòbil de missatgeria instantània WhatsApp ha informat aquest dimarts que ja compta amb 500 milions d'usuaris arreu del món, després d'experimentar un ràpid creixement els últims mesos, especialment al Brasil, l'Índia, Mèxic i Rússia, segons ha explicat el conseller delegat de la companyia, Jan Koum.

La fita s'ha assolit tot just vuit setmanes després que Facebook anunciés la compra de WhatsApp en una operació valorada en 19.000 milions de dòlars –que encara està pendent d'aprovació per part de les autoritats.

"Els nostres usuaris comparteixen més de 700 milions de fotos i 100 milions de vídeos cada dia", ha destacat Koum en un breu comunicat publicat al blog de l'empresa.

Malgrat la seva incorporació a Facebook, WhatsApp continuarà funcionant de forma independent i està preparant el llançament d'un servei de trucades gratuït.

Facebook ha celebrat enguany el seu desè aniversari i té registrats més de 1.200 milions d'usuaris. WhatsApp va aconseguir-ne mig milió 5 anys després de constituir-se com a empresa.

stats