Comarques Gironines 27/06/2017

Port Bo, Les Anxovetes, Els Cremats i Neus Mar actuaran a la 51a Cantada d'Havaneres de Calella

Serà l'1 de juliol i s'espera que el tradicional concert aplegui més de 30.000 persones

Ara
1 min

GironaCalella de Palafrugell (Baix Empordà) es prepara per viure la tradicional Cantada d'Havaneres, que enguany arriba a la 51a edició. Convertit en un dels principals esdeveniments de la cultura popular, serà el pròxim 1 de juliol i comptarà amb les actuacions de Port Bo, Les Anxovetes, Els Cremats i Neus Mar.

La cantada començarà a dos quarts d'onze de la nit a l'auditori que es munta per a l'ocasió a la platja de Port Bo i les seves conegudes voltes. Es podrà seguir en directe des de les mateixes roques, les més de 200 embarcacions amarrades o des de diferents platges de Calella i Llafranc gràcies a la instal·lació de pantalles gegants. Aquest esdeveniment, que va començar l'any 1966, aplega més de 30.000 persones.

Per facilitar la mobilitat dels assistents, i tal com ja es va fer en l'edició anterior, hi haurà un autobús llançadora gratuït que comunicarà Palafrugell amb Calella. També s'habilitarà una gran zona de pàrquing a l’espai firal de Palafrugell, punt des d’on sortirà l’autobús, que unirà, per l’avinguda del Mar, l’Espai Firal (Palafrugell) amb l’avinguda Joan Pericot i Garcia (Calella), amb una periodicitat de 15 minuts. El servei començarà a les 17.30 h i s’allargarà fins a la 01.30 h. L’any passat, prop de 2.000 persones van utilitzar-lo.

El regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell, Albert Gómez, ha destacat que aquest cap de setmana Calella serà l"epicentre musical de Catalunya", ja que comptarà divendres amb el concert benèfic de Joan Manuel Serrat, dissabte la tradicional Cantada i diumenge l’actuació de Mishima dins el marc del Festival Í-Taca.

stats