Comarques Gironines 09/01/2018

Comencen les obres per reformar el port de Sant Feliu de Guíxols

Ports de la Generalitat preveu que els treballs s'acabin abans de l'estiu

Ara
1 min
Imatge aèria del Port de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de GuíxolsLes obres al port de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ja han començat. L'actuació té com a principal objectiu la urbanització de la zona del moll del Fortí i acostar la infraestructura als visitants, donant continuïtat al Passeig Marítim. El president de Ports de la Generalitat, Ricard Font, ha explicat que l'actuació vol ressaltar la "vocació urbana" i per això es millora "la zona de passeig de l'espai portuari".

Les obres han començat a la zona del moll del Fortí en relació a les diferents activitats portuàries i turístiques juntament amb edificacions existents. Més endavant, es renovaran els paviments de la zona per diferenciar els diferents usos. L'espai tindrà més zones enjardinades i mobiliari urbà.

El projecte està valorat en 390.000 euros i està previst que s'acabin abans de finals de juny. Entre d'altres, es millorarà la mobilitat i els accessos, s'ordenaran els recorreguts pel turó i es canviarà la il·luminació per una de LED.

A més d'aquestes obres, Ports de la Generalitat també ha tret a licitació les obres de reparació de dos molls i un pantalà al port de Roses i el reforç del dic del port de l'Escala.

stats