Comarques Gironines 04/08/2017

El comitè de l'Hotel Don Juan de Lloret desconvoca la vaga

L'establiment tornarà a acceptar reserves a partir del novembre i negociarà amb la plantilla un pla de viabilitat i ocupació

Acn
1 min
Imatge d'arxiu de la mobilització de treballadors de l'Hotel Don Juan de Lloret de Mar del passat 28 de juliol del 2017

Lloret de MarEl comitè d'empresa de l'Hotel Don Juan de Lloret de Mar (Selva) ha desconvocat aquest divendres l'aturada parcial i la vaga de 24 hores que havien convocat després que la direcció els anunciés que volia tancar l'establiment en temporada baixa. En concret, quatre o cinc mesos repartits entre tardor i hivern.

La mediació que s'ha fet als serveis territorials de Treball ha permès que les dues parts acostessin postures i s'aixequessin les mobilitzacions. D'entrada, la direcció ha acceptat obrir reserves més enllà del 4 de novembre (data en què es volia tancar temporalment el Don Juan). A més, segons recull l'acord, les parts també s'han compromès a negociar "un pla de viabilitat i ocupació que permeti mantenir l'hotel obert tot l'any, i mantenir així l'estabilitat laboral".

Des de la UGT, sindicat majoritari al comitè, creuen que s'ha guanyat temps, però el seu portaveu, José Antonio Sala, ja avança que "encara queda molta guerra".

stats