Comarques Gironines 06/06/2018

Detenen un home acusat de tancar la dona durant quatre dies en un pis, colpejar-la i agredir-la sexualment

La víctima va demanar ajuda quan el marit la va fer fora de casa

Acn
1 min

GironaFeia quatre dies que havia arribat de l'Índia, el mateix temps que el seu marit la va tenir tancada amb pany i clau al pis que compartien a la Cellera de Ter (la Selva), segons va denunciar als Mossos d'Esquadra la víctima, una noia nascuda a l'Índia.

Segons la seva versió, l'acusat, de 51 anys i d'origen indi, no la va deixar sortir del pis durant els quatre dies que portava al país, la picava amb un bastó, l'amenaçava amb un ganivet i, en diverses ocasions, l'havia agredida sexualment. Fins que aquest dimarts a la tarda l'home la va fer fora i va poder demanar ajuda als vigilants municipals, que van avisar la policia.

Els agents, que van necessitar un intèrpret perquè la noia no parlava ni català ni castellà, la van portar a l'Hospital Santa Caterina de Salt perquè els metges l'examinessin i, en paral·lel, van anar a buscar el marit al domicili on la parella convivia, però no el van trobar.

Aquest matí l'home s'ha presentat voluntàriament a la comissaria de Santa Coloma de Farners, on l'han detingut acusat d'un delicte de violència domèstica. L'arrestat dormirà aquesta nit a la garjola i es preveu que demà passi a disposició judicial.

stats