Comarques Gironines 17/08/2017

Lloret de Mar requereix que totes les discoteques acreditin que compleixen les mesures de seguretat

L'alcalde ja adverteix que la reobertura del St. Trop "no serà immediata" perquè abans caldrà estudiar la documentació a fons

Acn
1 min
Imatge d'arxiu de la discoteca St. Trop de Lloret de Mar

Lloret de MarL'Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) requerirà a totes les discoteques i locals d'oci nocturn (com ara bars musicals) que acreditin que compleixen amb les mesures de seguretat que marca la llei.

A principis de temporada, cada mes de maig, tots els establiments ja presenten una declaració de responsabilitat –avalada per un enginyer–, en la qual es recull que tot està en ordre. Ara, però, després del crim al St. Trop, l'alcalde, Jaume Dulsat, ha subratllat que l'Ajuntament "fa un pas més" i engega aquesta campanya, "per tenir clar que realment els locals d'oci compleixen amb allò que els pertoca".

Els requeriments s'enviaran a una cinquantena de locals, que els rebran entre avui i demà. En cas que es detectin incompliments, el consistori obrirà expedients.

Amb relació al tancament cautelar del St. Trop, Dulsat també ha avançat que la reobertura "no serà immediata" a partir del moment en què el local presenti la documentació, perquè abans caldrà estudiar-la a fons.

stats