Comarques Gironines 14/07/2016

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà es posa en marxa

Del 15 al 17 de juliol, la fira programa una seixantena de funcions de carrer, pràcticament totes gratuïtes i de gran qualitat, d'una trentena de companyies nacionals i internacionals

Ara
1 min
La companyia catalana Circ Pistolet inaugurarà la fira amb l’espectacle 'Suite Vivace'

La BisbalUn primer tastet, amb l'espectacle 'Demenzio Show' als Jardins de Torre Maria, va posar en marxa anit la 21ª edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà, que se celebra de divendres a diumenge a la localitat empordanesa. Durant tres dies, la fira programa una seixantena de funcions d’espectacles de carrer, pràcticament tots gratuïts, d’una trentena de companyies nacionals i internacionals. Circ contemporani, roda cyr, cabaret, trapezi, clown, aeri, diàbolo, malabars, mastil, música o tallers són algunes de les disciplines artístiques que conformen la programació d’enguany.

Prop de la meitat de les companyies que hi actuaran són catalanes, amb una acurada selecció dels millors grups o artistes del país. Un 25% dels grups provenen d’Espanya i l’altre 25% són companyies internacionals provinents d’una desena de països com ara Itàlia, França, Argentina o Bèlgica. Una de les propostes més destacades d’aquest any és l’espectacle 'inTarsi' que clausurarà aquesta edició de la fira. A remarcar també l’estrena oficial a Catalunya de l’espectacle 'Sinergia 3.0', de la companyia madrilenya Nueveuno. La Bisbal d’Empordà viurà la primera representació d’aquesta peça de circ contemporani. I de les companyies intenacionals, cal destacar l’actuació dels acròbates belgues 15feet6 que presenten el seu espectacle 'Dynamite & Poetry', un espectacle explosiu ple d’intensitat i ritme. La companyia catalana Circ Pistolet -que inaugurarà la fira amb l’espectacle 'Suite Vivace'-, els italians Five Quartet Trio, els suïssos Circo Pitanga o els andalusos Vol’e Temps són altres de les companyies més rellevants d’aquesta edició.

stats