Comarques Gironines 16/05/2016

Un grup de Girona, guanyador del concurs de música de l’Espai Gironès

Coincidint amb els actes de celebració es duu a terme fins al 4 de juny una recollida solidària d’aliments, roba i llibres

Ara
1 min
una imatge de l’entrega del premi amb el grup guanyador; el gerent d’Espai Gironès, Pau Jordà, i els membres del jurat / ACN

SaltEl grup Camino, de Girona, és el guanyador del Concurs de Música que l’Espai Gironès va celebrar dissabte en el marc de l’11è aniversari del centre comercial, que se celebra aquest mes de maig. El conjunt guanyador es va endur com a premi una sessió de gravació a l’estudi Music Lan, d’Avinyonet de Puigventós. Camino, que fa cançons d’autor, va ser un dels vuit grups seleccionats per participar al concurs d’entre la vintena de formacions d’arreu de les comarques gironines que s’hi havien presentat.

El jurat, format pel director de Promo Arts Music, Xavier Pascual, el músic Mikel Bassquez i la cantant i directora de la coral Tutti Veus, Anna Pérez, va destacar del conjunt guanyador “l’originalitat de la seva música i la bona actitud en escena”. Verónica Aparicio i Pol Bonay, els components de Camino, van assegurar que el premi és “una gran oportunitat per a grups amb recursos limitats com el nostre, ja que ens permetrà gravar en un dels millors estudis d’Espanya”. “Sense una bona gravació de les cançons no pots presentar els teus treballs enlloc”, van afegir.

L’Espai Gironès ha volgut que els actes de l’11è aniversari incloguin accions solidàries “per tal que la celebració arribi també als més necessitats”, segons es destaca des del centre comercial, per això, fins al 4 de juny es durà a terme a les instal·lacions de l’Espai una recollida d’aliments, roba i llibres a favor del Banc dels Aliments, Càritas i Fundació Resilis. Durant l’11è aniversari hi haurà també activitats gastronòmiques i de moda.

stats