L’Hotel restaurant Cala Jóncols rep el segell de qualitat MedDiet per la seva dieta mediterrània

L’establiment de Roses rep aquest reconeixement de la Fundació Dieta Mediterrània i la conselleria d’Agricultura

L’equip de Cala Jóncols amb els propietaris mostrant el segell MedDiet
Ara
21/04/2016
1 min

RosesL’Hotel restaurant Cala Jóncols de Roses, que ha reobert aquesta setmana per iniciar una nova temporada, ha fet un pas endavant en el camí de l’excel·lència després de rebre un prestigiós reconeixement pel producte de qualitat que ofereix la seva cuina. Es tracta del segell MedDiet que concedeix la Fundació Dieta Mediterrània i la conselleria d’Agricultura i que acredita que la cuina de l’establiment inclou en la seva oferta ( tant en la carta com en el menú) una autèntica dieta mediterrània.

Aquest segell de qualitat és una de les accions principals que es duen a terme en el marc del projecte Europeu MedDiet, en què participen sis països del nord i del sud del mediterrani amb l’única finalitat de promoure la dieta mediterrània , la seva cuina, els seus productes i un estil de vida reconegut per la Unesco com a Patrimoni Cultural Immaterial, a més de ser un dels patrons alimentaris més saludables i sostenibles del planeta.

El segell MedDiet valora i certifica els restaurants que basen la seva cuina en una veritable Dieta Mediterrània i que posa a l’abast dels clients una oferta de menú basada en la utilització d’oli d’oliva com a principal font de greix afegida, l’ús de productes locals i de temporada; la preparació de plats segons les receptes tradicionals en línia amb la dieta mediterrània, una informació alimentària transparent per als clients i activitats de promoció dels beneficis de l’alimentació saludable.

La Fundació Dieta Mediterrània es va crear el 1996 per realçar el valor que representa la dieta mediterrània i els seus productes.

stats