Comarques Gironines 04/07/2017

Els Mossos denuncien el propietari d’un gos que va morir després d'estar dies lligat a ple sol i sense aigua

Els fets van tenir lloc en un immoble de Sant Gregori i els va denunciar una veïna

Ara
1 min

Sant GregoriEls Mossos d'Esquadra van denunciar el 24 de juny un home de 30 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Gregori (Gironès) com a presumpte autor d’un delicte de maltractament animal domèstic. Quatre dies abans la policia havia rebut l'avís d’una veïna d’un bloc de pisos d'aquest municipi que alertava de la situació d’un gos en una terrassa d’uns baixos.

Segons la veïna, l'animal estava lligat des de feia dies a ple sol i no tenia aigua. Agents dels Mossos es van adreçar al lloc dels fets i van comprovar que el gos no es movia. Van fer gestions per localitzar el propietari i poder ajudar l'animal, que estava lligat amb una cadena molt curta. En no trobar-lo van decidir accedir a la terrassa a través del pati d’un veí.

Amb tot, els esforços dels agents van ser infructuosos, perquè l'animal ja era mort. El propietari del gos va ser denunciat per un delicte de maltractament d’animal domèstic i el cos del gos es va dipositar en una clínica veterinària del poble a l’espera del pronunciament de l’autoritat judicial.

stats