CIRC
Comarques Gironines 13/07/2017

El circ omple carrers i places de la Bisbal tot el cap de setmana

Ara
1 min
Les acrobàcies de La Rotative obriran la Fira del Circ.

GironaLa Fira del Circ al Carrer de la Bisbal, que aquest cap de setmana arriba a la 22a edició, omplirà els carrers i places d’aquesta població del Baix Empordà de malabaristes, pallassos, trapezistes, cabaretistes i tota mena d’artistes del món del circ. En total, s’han programat 65 funcions d’una quarantena de companyies nacionals i internacionals. La gran majoria d’espectacles són gratuïts.

La inauguració de l’edició d’enguany anirà a càrrec de la companyia francesa La Rotative, que oferirà demà divendres, a la plaça 8 de Març, el seu vertiginós La roue de la mort, un espectacle en una gran roda de metall que puja fins als 10 metres sobre el terra. La mateixa nit també actuarà la companyia catalana Espai Dual, que per primera vegada representa al carrer el seu nou espectacle, Be god is, un xou que combina música, humor i teatre gestual.

Dissabte s’estrenaran diversos espectacles, entre els quals el de la companyia de l’actriu i pallassa catalana Pepa Plana, que presenta Suite, una proposta de to intimista. També dissabte la companyia Bot Project presenta per primera vegada com a espectacle de carrer la seva última producció, Ambar.

El plat fort de diumenge és l’actuació de la companyia africana resident a Itàlia Circo e Dintorne, amb cinc acròbates que oferiran, a ritme de rhythm’n’blues, l’espectacle acrobàtic The black blues brothers. Tancarà aquesta edició del 2017 l’espectacle OOPart!, de la companyia andalusa Tresperté.

stats