Comarques Gironines 21/07/2017

Salvem Garriguella acusa l'Ajuntament de fer una "operació de maquillatge" amb el macrocàmping

L'entitat diu que a la presentació de la iniciativa no van abordar els problemes d'aigua ni de residus, i tampoc l'impacte paisatgístic que creuen que tindrà

Acn
1 min
Mapa del projecte presentat per a construir un nou càmping a Garriguella

GarriguellaLa plataforma Salvem Garriguella acusa l'Ajuntament de fer una "operació de maquillatge" amb la presentació del projecte de macrocàmping al municipi, sobre el qual el seu promotor va assegurar que serà respectuós amb l'entorn i que l'equipament serà "sostenible".

L'entitat critica que no s'hagi parlat dels problemes d'aigua que, segons diuen, provocarà la infraestructura, ni tampoc dels de residus, així com de la "destrucció ambiental i paisatgística" que suposarà per a tota la comarca. També acusen el govern municipal de fer-ne la presentació després d'haver tramitat una aprovació inicial del projecte "massa discreta", que no ha permès "presentar cap al·legació".

Amb tot, els contraris a la iniciativa insisteixen que contravé el Pla territorial de les comarques gironines i el Pla director urbanístic de la Serra de Rodes. L'equipament tindrà una capacitat màxima de prop de 2.000 persones i suposarà una inversió d'entre 8 i 10 milions.

stats