Publicitat
Publicitat

Gastronomia

Reobertura d'un restaurant històric

Berasategui assumeix la direcció del restaurant de la Fonda España

El xef basc, que ja suma set estrelles Michelin, obre el seu tercer restaurant a Barcelona, ubicat dins un hotel com els altres dos

Encara no hi ha data exacta per a l'obertura, però la setmana que ve Martín Berasategui obrirà el seu tercer establiment a Barcelona. Serà el restaurant de la històrica Fonda España, en què el cuiner exercirà de director gastronòmic. La Fonda España, renascuda després de catorze mesos de reforma integral com a Hotel España, va començar a acollir hostes el passat octubre.
El restaurant Fonda España està ubicat en el menjador modernista originalment projectat i decorat per Domènech i Montaner, i oferirà una cuina d'arrels tradicionals actualitzada. Encara que el xef ha avançat que “en un establiment tan emblemàtic com aquest a Barcelona, no faltaran clàssics de la cuina catalana”.
El cuiner basc s'ha convertit en el cuiner espanyol més llorejat amb estrelles Michelin, set en total. Tres pel seu restaurant Berasategui a Lasarte, dues pel restaurant Lasarte a l'Hotel Condes de Barcelona, una pel restaurant M.B. de l'Hotel Abama a Tenerife, i la darrera, la més recent, pel restaurant Santo a l'Hotel M Catedral de Sevilla.

Més continguts de