Música

Bob Dylan publica nou disc per sorpresa el 20 de maig

'Fallen angels', el 37è disc d'estudi del músic nord-americà, inclou 12 versions de clàssics del jazz, entre les quals hi ha 'Maybe you'll be there' i 'Young at heart'

La creativitat de Bob Dylan no s'atura. El compositor de 'Blowin' in the wind' i 'Like a rolling stone' publica el 20 de maig el seu 37è disc d'estudi, 'Fallen angels', que arribarà poc més d'un any després del seu predecessor, 'Shadows in the night'. Si l'anterior disc versionava deu cançons interpretades per Frank Sinatra al llarg de la seva trajectòria, en aquest cas Dylan ha tornat a submergir-se en el cançoner tradicional nord-americà per arranjar i cantar 12 peces emblemàtiques, entre les quals hi ha 'Maybe you'll be there', 'On a little street in Singapore', 'Young at heart', 'All or nothing at all' i 'All the way', que ja es poden escoltar a través de YouTube.

Si bé van ser compostes per noms com Johnny Mercer, Harold Arlen, Sammy Cahn i Carolyn Leigh, 11 de les 12 cançons de 'Fallen angels' van ser interpretades per Sinatra en algun moment de la seva trajectòria. L'única excepció és 'Skylark'.

El disc va ser enregistrat als estudis Capitol de Los Angeles durant una petita pausa en el 'Never ending tour' de Bob Dylan, amb els músics que l'acompanyen habitualment de gira. Dylan s'allunya de la fastuositat del swing i embolcalla la seva veu amb la mateixa guitarra 'pedal-steel' que abunda en els seus darrers treballs.