Publicitat
Publicitat

Música

La defensa de Conrad Murray apunta que Michael Jackson era addicte al demerol

Un dels símptomes d'aquesta addicció és l'insomni que patia el cantant. La defensa també argumenta que Jackson s'hauria autoadministrat la dosi que el va matar

Al judici contra Conrad Murray pel presumpte homicidi de Michael Jackson, els testimonis de la defensa argumenten que el cantant probablement era addicte al demerol.

Així ho manifestava el doctor Robert Waldman, a partir dels informes del dermatòleg de Jackson, on s'especificava que el cantant va rebre moltes dosis de droga els mesos previs a la seva mort. El cantant patia d'insomni, que segons Waldman és un dels símptomes de l'addicció al demerol.

Mentrestant, Conrad Murray segueix declarant-se no culpable de l'homicidi de Jackson i els seus advocats defensen que el cantant s'hauria autoadministrat una dosi mentre Murray era fora de l'habitació del cantant. 

Paul White, doctor expert en propofol i testimoni de la defensa, argumentava que no creia que el rei del pop hagués mort a causa de les drogues administrades per Murray. El mateix doctor continuarà declarant avui i oferirà una teoria alternativa sobre la mort de Jackson a través d'un programa de simulació.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT