Publicitat
Publicitat

Música

Detingut a Saragossa un home acusat de filtrar el nou treball de Madonna

Se l'acusa del delicte de revelació de secrets, en el marc de l'operació Madonnaleaks. El primer senzill del nou àlbum de la cantant es dirà 'Gimme All Your Luvin'

La policia d'Aragaó ha detingut un "gran fan" de Madonna com a presumpte autor de la filtració del nou tema de l'artista a internet, Gimme All Your Luvin.

El detingut, de 31 anys i identificat amb les inicials J. M. R., està acusat d'un delicte de descobriment i revelació de secrets comès a través d'internet. La policia l'ha posat en llibertat amb càrrecs després d'una "àmplia i dinàmica" investigació duta a terme pel Grup de Delictes Tecnològics, una operació denominada Madonnaleaks.

La investigació es va iniciar després de detectar filtracions a l'entorn de la cantant del l'últim treball, tot i que encara està en fase de preparació i el primer senzill no s'ha presentat ni al públic ni a la crítica.

El mes passat es va filtrar a internet una versió preliminar de Give Me All Your Love, una situació que va deixar Madonna "molt disgustada". El despatx d'advocats de l'artista al Regne Unit va fer les primeres indagacions, que van permetre determinar que l'autor implicat amb els fets delictius residia a Espanya.

Dilluns passat es va interposar la denúncia en nom i representació de la cantant a les dependències de Grup de Delictes Tecnològics, adscrit a la Brigada Provincial de la Policia Judicial. Pel grau de notorietat i la rellevància de Madonna, i tenint en compte els danys provocats, es va iniciar la investigació per "bloquejar la difusió il·lícita dels temes il·legalment obtinguts", afegia el comunicat.

El Grup de Delictes Tecnològics va localitzar i detenir el presumpte autor dels fets, al qual van intervenir material informàtic que contenia el material filtrat. Finalment, el títol del primer senzill del nou àlbum després de quatre anys fora de l'estudi serà Gimme All Your Luvin. L'àlbum es publicarà a finals de març, després de l'actuació de Madonna a la final de la Superbowl.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT