Publicitat
Publicitat

TEATRE

Elvis és viu i és a Barcelona

Greg Miller, el millor imitador del cantant, estrena mundialment al Tívoli dijous l'espectacle 'The King of story (Elvis... i jo)'

Greg Miller, considerat com el millor imitador d'Elvis de tots els temps, estrenarà al Tívoli el musical The king story (Elvis... i jo) el proper 14 d'abril. L'obra repassa la peculiar relació de l'actor amb el rei del rock i en el qual mostra material inèdit sobre tots dos, com una entrevista que li va fer una setmana abans de la mort del rei del rock.

The King of Story és un muntatge produït a Las Vegas, la ciutat on tants èxits va recollir Elvis. Greg Miller va conèixer el cantant en la seva joventut i va mantenir una estreta relació amb ell els últims quatre anys de vida d'Elvis Presley. Amb el temps es va convertir en actor i músic i es va instal·lar a Nova York per cursar estudis teatrals i vocals. La seva magnífica presència i acurada veu van fer que la NBC el seleccionés per a un concurs televisiu, La millor veu jove dels Estats Units, que va guanyar, i va ser contractat pel mundialment famós Roy Orbison per al seu grup.
 
Anys més tard es va traslladar a viure a Las Vegas, on Steve Bauer li va proporcionar un càsting per a Legends in Concert, que el va convertir en Elvis com a primera absoluta figura des de 1992 fins a 2004. Amb aquest espectacle va recórrer Estats Units de costa a costa , Austràlia, Nova Zelanda, Canadà, Mèxic, Alemanya i Japó. El 2006 va crear la seva pròpia companyia i va recórrer el món amb la seva orquestra i els seus cantants. E n aquest temps ha presentat tres espectacles Elvis live in Vegas, Rock Rhytm and Blues i Elvis and Blue Hawaii. La crítica ha reconegut a Greg Miller, any rere any, com el millor Elvis.
Com a actor, ha intervingut en cinc pel·lícules sempre com a Elvis, la més famosa d'elles al costat de Nicholas Cage a Leaving Las Vegas.


Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT