Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Setmana de la música italiana al BarnaSants: Gino Paoli, Francesco De Gregori i Giorgio Conte

Els tres cantautors italians actuen aquest dijous, diumenge i el divendres que ve a Barcelona i L'Hospitalet

El festival de cançó d'autor BarnaSants s'ha unit de nou al Festival Tenco italià per portar a Barcelona tres grans cantautors italians, com són Gino Paoli, Francesco De Gregori i Giorgio Conte.

Gino Paoli actuarà demà a Barcelona acompanyat de Flavio Boltro a la trompeta, Danilo Rea al piano, Rosario Bonaccorso al contrabaix i Roberto Gatto a la bateria. L'autor de cançons mítiques com 'Il cielo in una stanza', 'Senza fine' o 'Sapore di sale' presentarà a l'Auditori de Barcelona el seu espectacle 'Un incontro di Jazz', una revisió en clau de jazz dels seus grans èxits. Cinquanta anys de trajectòria professional han ensenyat a Gino Paoli que la música és "una trobada entre persones", en què "tots els components participen simultàniament", i que emana "solidaritat i l'antiegoisme".

De Gregori actuarà el diumenge 25 al teatre Joventut de L'Hospitalet amb l'acordionista Ambrogio Sparagna i L'Orchestra Popolare italiana. 'Vola, vola, vola' és un espectacle amb temes propis i cançons populars del bandautor.  Giorgio Conte (germà de Paolo), actuarà el divendres 30 a L'Auditori per presentar 'Come quando fuori piove', el seu darrer treball. 

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT