Publicitat
Publicitat

ARTS ESCÈNIQUES

Més professionals però amb menys capacitat de compra a la Fira Mediterrània

La fira d'arrel tradicional de Manresa tanca amb xifres positives: 1.251 professionals acreditats i més de 16.200 entrades venudes. El volum de compra, però, se n'ha ressentit

La Fira Mediterrània de Manresa ha rebut la visita d'un total de 1.251 professionals en aquesta catorzena edició (el 80% catalans, el 10% de l'Estat espanyol i el 9% estrangers). Són 135 més que l'any passat, però la seva capacitat de compra s'ha reduït de manera considerable com a conseqüència del mal moment econòmic, segons han valorat avui el director econòmic i la directora artística de la fira.

La pluja (208 litres per metre quadrat) també ha estat la gran protagonista d'aquests quatre dies, perquè ha obligat a anul·lar 14 passis, però tot i així el nombre d'entrades venudes ha augmentat un 24,45% respecte a l'any passat. Aquest dissabte al vespre es xifraven en 16.200 entrades.

La directora artística de la Fira Mediterrània de Manresa, Tere Almar, ha elogiat la figura del poeta i pintor Perejaume, l'artista convidat de l'edició d'enguany. Segons Almar, Perejaume ha contribuït a marcar i normalitzar la cultura catalana. "És un luxe d'artista, l'intel·lectual més sòlid d'aquest moment i d'una gran qualitat humana", ha apuntat. Almar ha destacat "la coherència global" de la proposta de Perejaume, que ha tingut com a fil conductor el lema El pes de les imatges. La propera edició de la Fira se celebrarà del 8 a l'11 de novembre del 2012.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT