Gonzalo Boye portarà la defensa de Valtonyc

El raper confia en l'advocat dels consellers exiliats Toni Comín i Meritxell Serret

L'advocat Gonzalo Boye, que forma part de l'equip de defensa dels consellers catalans a l'exili, serà qui portarà la defensa del raper Valtonyc, segons ha confirmat ell mateix a l'ARA després que ho avancés 'El Nacional'. L'advocat, que s'ocupa de la defensa de Toni Comín i Meritxell Serrat, ha avançat a l'ARA que el raper anunciarà ben aviat el lloc on es troba.

L'Audiència Nacional dicta una ordre de detenció espanyola i internacional contra Valtonyc

Valtonyc hauria d'haver entrat a la presó aquest dijous per complir una pena de tres anys i mig per injúries a la Corona, enaltiment del terrorisme i amenaces. Dijous mateix l'Audiència Nacional va dictar una ordre de detenció estatal i internacional després que transcendís que ha marxat a l'exili amb l'ajut logístic dels polítics independentistes.

Els passos que ara seguirà la defensa de Valtonyc serà recórrer al Tribunal Europeu de Drets Humans en els pròxims dies per accelerar la possible suspensió de la pena del músic, tot i que aquest tipus de casos s'allarguen anys, com el mateix raper havia lamentat els últims mesos. Des de la web 'Niunpasenrere.org' es recullen donacions per sufragar el procés judicial i l'estada de Valtonyc a l'estranger.