Publicitat
Publicitat

Còmic

Jan renuncia a la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts

El creador del popular còmic 'Superlópez' rebutja la condecoració del ministeri de Cultura "per ètica personal" davant "les circumstàncies socials i polítiques actuals"

El 28 de desembre, el ministeri de Cultura va anunciar que concedia la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts a Juan López (Jan), el creador del popular personatge de còmic Superlópez. Després de meditar-ho, l'autor ha comunicat aquest matí en un breu escrit que renuncia al premi "per ètica personal".

El comunicat és el següent:

" Vull expressar el meu agraïment davant les moltes felicitacions m' han arribat i, també, disculpar-me per haver provocat tantes expectatives entre col·legues i amics , i sobret ot entre els meus paisans de Toral . Hauria preferit que m'ho preguntessin primer , però davant les circumstàncies socials i polítiques a ctuals no puc, per ètica personal , acceptar la  Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts que, segons he sabut per la premsa, em concedeix el ministeri de Cultura d'Espanya, fet del qual encara estic esperant una confirmació oficial per actuar en conseqüència . Sempre he intentat sentir-me bé amb mi mateix, i per aconseguir-ho he d'actuar el més cenyit possible a les meves conviccions . Salutacions i una abraçada ben solidària per a tothom".
Més continguts de

PUBLICITAT

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar

PUBLICITAT