Publicitat
Publicitat

Jordi Puntí, exmembre dels Joglars, serà el nou director de la Passió de Cervera

La temporada vinent desapareix la versió en castellà

El manresà Jordi Puntí serà el nou director de la Passió de Cervera a partir de la temporada vinent, marcada per importants canvis, com la desaparició de la versió en castellà o l'augment de 6 a 7 sessions. Purtí va iniciar-se com a actor en la companyia "Els Joglars", amb dos espectacles i tres sèries de televisió. Actualment, ja ha estrenat unes 64 obres i ha estat premiat tres cops per millor espectacle a la Fira de Tàrrega. També ha rebut el premi Butaca, el premi especial crítica de Barcelona, el premi de la Generalitat de Catalunya, i guardons internacionals com el Festival FETEN o el premi Molière.

El nou director artístic de la Passió de Cervera ha estat director del taller d'interpretació i gest de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de l'Institut del Teatre de Barcelona i, també, professor de l'Aula de Teatre de Manresa i del Centre Dramàtic del Vallès. A més, ha organitzat diversos cursos i tallers com a professor en diferents llocs de Catalunya i l'estranger.

Càsting d'actors
El Patronat de la Passió farà un càsting especial el dia 15 de desembre al Gran Teatre de la Passió de Cervera per donar l'oportunitat a totes les persones que estudien en el món teatral i vulguin treballar amb el nou director.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT