Publicitat
Publicitat

Música

Jordi Savall elogia la professionalitat dels treballadors del Liceu

El músic d'Igualada diu que, malgrat les notícies sobre un possible ERO, els músics que treballen a l'òpera 'Il burbone di buon cuore' ho fan "amb ganes i total disponibilitat"

Jordi Savall, que aquests dies assaja al Gran Teatre del Liceu l'òpera Il burbone di buon cuore, ha tingut paraules de reconeixement per la feina dels treballadors del Liceu. Tot i les notícies sobre un possible ERO que afectaria a la plantilla del coliseu barceloní, Savall ha dit que els músics i operaris segueixen treballant amb ganes i total disponibilitat. "M'ha sorprès les ganes de treballar dels músics. He vist com han parlat dels problemes que tenen, però estan molt motivats per tirar endavant la feina i fer les coses bé", ha explicat Savall durant la presentació de l'òpera Il burbone di buon cuore del compositor valencià Vicent Martín i Soler, que s'estrenarà al Liceu el 27 de gener, en una coproducció amb el Teatro Real de Madrid. Els treballadors del Liceu es manifestaran diumenge davant del teatre de la Rambla.

Savall és el director musical de l'òpera de Martí i Soler, un dels compositors més populars a finals del segle XVIII. Il burbone di buon cuore forma part de la trilogia vienesa del Martín i Soler. Amb aquesta estrena, el Liceu acompleix l'objectiu d'haver presentat tres òperes del compositor valencià. El 1970 es va estrenar Una cosa rara i el 2009, L'arbore di Diana.


Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT