Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Mor Lluís Gomis, el bateria de Los Sirex

El músic, que va participar en les gravacions històriques del grup barceloní, va morir dilluns d'un infart als 68 anys a la Pobla de Montornès

Lluís Gomis va morir dilluns a causa d'un infart a l'edat de 68 anys a la Pobla de Montornès (Tarragonès), segons ha informat el seu amic Josep Maria Llongueras. Nascut a Barcelona el 24 d'abril del 1944, des de sempre va tenir molt a prop la música. Atret pel rock, i especialment per la bateria, que tocava molt influït per Tony Meehan, bateria dels Shadows, després de passar pels Catinos (amb els quals va arribar a gravar) i el grup instrumental Los Wildest, es va incorporar a Los Sirex quan el grup va veure que necessitava un bateria que es prengués la música seriosament.

A partir d'aleshores, Gomis va aportar el seu segell al grup en totes les seves diverses formacions: des de les primeres gravacions ('Muchacha bonita', 'Si tuviera un martillo') a èxits com 'La escoba' o 'El tren de la costa'.

Després de la separació del grup el 1972, es va incorporar novament a Los Sirex en la reaparició del 1978, que els ha mantingut en actiu fins a l'actualitat i els ha permès superar els cinquanta anys d'història.

Gomis arrossegava des de feia anys problemes pulmonars i cardíacs i havia estat ingressat recentment a l'hospital. La seva última actuació va ser dissabte passat a Vilafranca del Penedès.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT