Música
Cultura 22/10/2012

Lisabö, Jabier Muguruza i Soziedad Alkohólika actuaran al festival EH Sona de Barcelona

El cicle inclou una quinzena de concerts a diverses sales de la ciutat, del 26 d'octubre al 30 de novembre

Ara
1 min
Avui al Fòrum

BarcelonaLa promoció de la música basca a Catalunya és un dels objectius de l'Euskal Herria Sona (EH Sona), el festival que organitza el Centre Cultural Euskal Etxea de Barcelona i que enguany programa actuacions dels grups Lisabö, Soziedad Alkohólika, We Are Standard, Norte Apache, Peachy Joke i Doctor Deseo, i dels cantautors Jabier Muguruza, Rupert Ordorika i Mikel Urdangarin, entre altres. És a dir, un ventall estilístic que va del 'hardcore' al folk, passant pel hip-hop i el pop electrònic.

La quinzena edició, que s'obrirà divendres 26 d'octubre amb una actuació gratuïta del grup Lauroba al passeig de Born, s'amplia amb "més bandes, més sales i més dies", explica Aitor Arruti, responsable de l'Euskal Etxea. El festival s'allargarà fins al 30 de novembre, i els concerts es faran a l'Apolo, el Centre Artesà Tradicionàrius, la sala Bikini, el Razzmatazz 2, a la Biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet i la mateixa Euskal Etxea.

Lisabö, grans triomfadors del Primavera Sound 2012, seran els protagonistes del concert de dissabte 27 d'octubre a la sala Apolo, en què tindran com a teloners el grup Ama Say, una de les primeres formacions del 'noise rock' basc sorgides als anys 90.

stats