Publicitat
Publicitat

Música

No Doubt tornen amb nou disc 11 anys després

Els grup de pop-rock californià liderat per Gwen Stefani publicarà un nou disc que encara no té títol el 25 de setembre. 'Settle Down' i 'One more summer' són els títols dels dos 'singles'

Després d'11 anys en silenci des de la publicació del seu últim disc, 'Rock Steady', l'any 2001, els californians No doubt han anunciat aquest cap de setmana el grup a través d'un vídeo al seu web que el 25 de setembre treuran un nou treball, que encara no té títol. Fa un any, en una entrevista a la revista Rolling Stone, el grup liderat per Gwen Stefani ja va anunciar el títol de dues de les seves noves cançons: 'Settle Down' i 'One more summer'.

El quartet d'Anaheim, Califòrnia, es va formar el 1986 i es va fer famós el 1992 amb l'èxit del single 'Don't Speak', liderant la revitalització del ska durant la dècada dels noranta. Durant aquests anys en què no han publicat res conjuntament, Gwen Stefani ha estat la integrant del grup més activa amb la publicació de dos discos –'Love. Angel. Music. Bayby', el 2004, i 'The sweet scape', el 2006– i la creació d'una marca de roba pròpia.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT