Cinema

Ricky Gervais tornarà a presentar els Globus d'Or

El còmic anglès serà l'amfitrió de la gala per cinquena vegada, més que ningú

Ricky Gervais presentarà per cinquena vegada la gala dels Globus d'Or. Gervais ja va presentar la cerimònia del 2010 al 2012 i el 2016. Després d'afirmar en repetides ocasions que mai més tornaria a acceptar la feina, el còmic anglès torna per ser l'amfitrió de la gala per cinquena vegada, tot un rècord. "Un cop més, em van fer una oferta que no podia rebutjar. Però aquesta és l'última vegada que ho faig, cosa que pot fer que sigui una nit divertida", ha declarat aquest dimarts Gervais en un comunicat. La 77a edició dels Globus d'Or serà al Beverly Hilton de Los Angeles el 5 de gener de 2020. 

El president de NBC Enternainment, Paul Telegdy, ha explicat que "sempre hi ha electricitat a la sala quan el Ricky puja a l'escenari dels Globus d'Or". "El seu retorn com a presentador assegura que serà una nit amb moltes sorpreses. No sabem què amaga sota la màniga", ha dit. Fins ara, les presentacions del còmic han estat marcades per les seves bromes amb un toc canalla a costa d'estrelles de Hollywood com Bruce Willis, Mel Gibson, Ben Affleck i Jennifer Lawrence i fins i tot l'organització de la gala, l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood (HFPA). Lorenzo Soria, president de la HFPA, ha afegit: "Quan Ricky Gervais és al capdavant dels Globus d'Or, sempre hem d'esperar l'inesperat. Estem emocionats de veure tot el que pot passar el 5 de gener!"

L'anterior edició dels Globus d'Or va comptar amb dos copresentadors: l'actriu Sandra Oh i el còmic Andy Samberg, amb una audiència als Estats Units de 18,61 milions d'espectadors, la xifra més baixa dels últims tres anys.