Música

Sílvia Pérez Cruz obrirà el festival Interludi de Calonge

Marc Parrot, Joan Colomo, Maria Coma, Andrea Motis i Peter Bernstein són algunes de les propostes musicals que formaran part del festival de Calonge aquest estiu

La cantant i compositora de Palafrugell Sílvia Pérez Cruz serà l’encarregada de donar les primeres notes al festival de música Interludi el dia 21 de juliol, amb la presentació del seu primer disc en solitari, '11 de novembre'. El cartell d’enguany d’Interludi presenta una oferta variada amb propostes de renom amb l’objectiu de fer-se un lloc en el panorama musical de l’estiu a la Costa Brava.

Entre els concerts programats per a aquest estiu hi ha l’actuació de Marc Parrot amb l’espectacle 'Ombres de Plata', una nit pop amb les actuacions de Maria Coma i de Joan Colomo, una nit de jazz amb Peter Bernstein, Jordi Rossy i Joe Martin, i l’actuació d’Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet. El festival de música Interludi tancarà l’edició 2012 amb la Nit Gin Jazz amb Xavi Lloses Trio.El cartell d’Interludi per aquest estiu s’ha presentat aquest vespre a Calonge i ha comptat amb la participació del músic Marc Parrot i amb l’actuació de l’Orchestra Fireluche, que ha ofert un tast de la seva música peculiar i surrealista. Parrot presentarà a Interludi el seu espectacle 'Ombres de plata', un treball basat en les pel·lícules de cinema mut de Segundo de Chomon. El director d’Interludi, Albert Fort, ha explicat que aquest any s’ha treballat “per presentar un cartell de qualitat, amb propostes innovadores i diferents”, i ha remarcat la importància d’haver aconseguit que sigui Sílvia Pérez Cruz qui obri el cicle de concerts.