Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Cicle Estrella Girls!

Sílvia Pérez Cruz i Refree, dimecres a l'Apolo

La cantant empordanesa i Raül Fernández oferiran un concert a La [2] de l'Apolo amb un repertori que inclourà cançons de l'àlbum 'Matilda', de Refree, i algun tema del disc en solitari que prepara Pérez Cruz

Sembla una parella impossible. D’una banda, un dels grans del pop de l’escena indie barcelonina. De l’altra, una artista que està boja pel jazz, el flamenc i tot allò amb gust d’arrels populars. Però veient la complicitat amb què es desenvolupa la seva relació des de l’exquisida versió que van fer de Menuda de Serrat per al projecte Inmigrasons (2006), la combinació de Sílvia Pérez Cruz amb Raül Fernandez, Refree, promet una vida fructífera. La llista de col·laboracions entre els dos és llarga, tot i que potser hagi estat la recent publicació de Reinas del Matute (2010), debut de Las Migas, en què la Sílvia milita i que Refree ha produït, el punt àlgid d’aquest llarg festeig. Els dos joves, imparables i apassionats, s’han trobat en el moment ideal de dues carreres fetes sense pressa però sense pausa. A l’empordanesa tan aviat la veiem amb Las Migas com acompanyant amb veu lluminosa la guitarra de Toti Soler o estrenant el projecte En la imaginación amb Javier Colina. Refree ha estrenat un nou i personal disc, Matilda (2010), sense oblidar la feina de productor i director musical de diferents espectacles.

Ara, dins del cicle Estrella Girls! de Time Out , podrem gaudir de tots dos junts i en perfecta harmonia. El dimecres 4 de maig a La [2] de l’ Apolo, a les 21 h. Les entrades anticipades valen 5 euros; 6 si es compren a la taquilla.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT