FESTIVALS

El Sónar i el Rock Fest entre els festivals denunciats perquè no deixen entrar ni menjar ni beure

Facua assegura que hi ha una quarantena de festivals a tot l'Estat que incompleixen la normativa de defensa del consumidor

L'associació de Facua - Consumidors en Acció ha denunciat més de quaranta festivals de tot l'Estat perquè no permeten l'accés d'aliments o beguda a l'interior dels recintes. Els esdeveniments catalans assenyalats, celebrats entre maig i agost d'aquest any, són cinc: els barcelonins Reggaeton  Beach  Festival, Barcelona  Beach  Festival i Sónar  2019, i el Unite w ith   Tomorrowland  i el Rock Fest, organitzats tots dos a Santa Coloma de  Gramenet .

Denuncien la falta de dones en festivals com el Rock Fest i el Cruïlla

Tot i que impedir que els assistents entrin menjar o beguda de l'exterior és una pràctica il·legal, Facua - Consumidors en Acció  assegura que és una "irregularitat que encara passa en molts esdeveniments". Avui dia només hi ha coneixement d'una sanció d'aquesta mena en tot l'Estat, a un cinema extremeny que va ser multat amb 3.005 euros per infracció greu de la normativa de defensa del consumidor.

Facua - Consumidors en Acció adverteix que el text de la llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris considera que no permetre l'entrada amb menjar i beguda de fora és una clàusula abusiva i anima tots als usuaris a denunciar-ho quan es trobin en aquesta situació.

Més continguts de