Dansa

La bailaora Sònia Sánchez tanca un cicle al Mercat de les Flors

El muntatge de flamenc contemporani 'Le ça. El ello' proposa dansa i música sorgida de la improvisació i l'inconscient

La bailaora i coreògrafa Sònia Sánchez és la directora i intèrpret del muntatge de flamenc contemporani 'Le Ça. El Ello'. Sánchez estarà acompanyada a l'escenari del Mercat de les Flors, del 14 al 16 de març, per David Soler, guitarra elèctrica i Miguel Ángel Soto Peña 'El Londro', cantaor.

La proposta de Sánchez vol explorar "nous ritmes, diferents textures, diferents maneres de composar" perquè això és el que la porta a interpretar el ball i la música "d'una manera inconscient i original". Sánchez ha remarcat que és dansa i música sorgida de la improvisació i que tots van a la mateixa direcció, tot i que està molt diferenciada la disciplina que té cadascú. "Al flamenc habitualment tota la música va al voltant del ball i aquí són tres direccions i en alguns moments sí que acompanyo més al cant o al revés, però cadascú des del seu instint va generant la peça", ha apuntat.

A l'obra no hi ha dramatúrgia. Sánchez ha defensat com a proposta que sigui el públic que s'imagini lliurement el significat de la música i del ball. Pel que fa la posada en escena, es mostra només l'imprescindible i necessari. L'espectacle 'Le Ça. El Ello' és una coproducció del Mercat de les Flors i Recontres chorégraphiques internationales de Seine-Saint-Denis.

Més continguts de