Publicitat
Publicitat

Música

Spotify limita la seva modalitat gratuïta a partir d'avui

Els responsables volen que els usuaris optin per serveis de pagament, com el Premium. Ara es podrà escoltar gratis un màxim de 10 hores al mes de música del seu catàleg

A partir d'avui Spotify és menys gratis que abans. L'aplicació que permet tenir accés a un ampli catàleg de música i escoltar-la en streaming (a través d'internet i sense descarregar-la) ha decidit limitar alguns dels seus serveis. Així, qualsevol usuari d'Spotify Free o Open que s'hagi registrat abans del 2 de novembre del 2010, podrà escoltar gratis només 5 vegades cada cançó del catàleg. En canvi, els usuaris que s'hagin registrat després del 2 novembre 2010 notaran aquest canvi sis mesos després de la creació del seu compte.

A més, qualsevol usuari Spotify Free o Open podrà escoltar gratis un màxim de 10 hores al mes música del catàleg d'Spotify. Això és equivalent a 200 cançons o 20 àlbums.

Segons van explicar els responsables d'Spotify a la seva web quan van fer pública aquesta decisió "els canvis afectaran els usuaris que facin un ús menys variat de catàleg de l'aplicació". "La majoria dels usuaris d'Spotify escolten nova música, més de 50 noves cançons al mes, fins i tot després d'un any", van dir. L'objectiu d'aquests canvis és incentivar que els usuaris contractin la modalitat de pagament, el servei Premium.

Spotify té actualment 1 milió de clients de pagament i 10 milions d'usuaris registrats al Regne Unit, França, Espanya, Suència, Noruega i Holanda.Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT