Barcelona

Els Premis Ateneus creen un guardó de votació popular escollit a través de l'ARA

El guanyador rebrà una subscripció anual a l'ARA i una de les col·leccions completes de llibres creades pel diari

En la 25a edició dels Premis Ateneus, s'obre una modalitat de votació popular que es podrà realitzar des del web del diari ARA. Per al Premi de Votació Popular es podran votar totes les candidatures rebudes (més de cinquanta) de qualsevol de les categories convocades. El premi per a l'entitat guanyadora serà una subscripció anual al diari i una de les seves col·leccions de llibres, o bé de la millor narrativa catalana del segle XX o bé la selecció dels grans poetes catalans del segle XX. Es podrà votar fins el 9 de desembre.

Aquest guardó se sumarà als cinc premis habituals: el premi al foment de la participació, als mitjans de comunicació, a la capacitat d'innovació, a la creativitat artística i el premi 'Jove, proposa', a més del Reconeixement a la Integració Social, que s'entrega conjuntament amb la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Un reconeixement a la tasca de les entitats culturals

Els Premis Ateneus són els guardons que la Federació d'Ateneus de Catalunya convoca anualment, des de l'any 1989, amb l'objectiu de reconèixer la creativitat, l'originalitat, la qualitat i l'esforç que fan les diferents associacions culturals i ateneus de Catalunya per promoure la cultura i l'associacionisme cultural. Estan dotats amb 12.000 euros.

Els guardons s'adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presentin propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L'entitat premiada rep un reconeixement i una contraprestació econòmica que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

L'acte de lliurament serà al Born Centre Cultural el dia 15 de desembre a les 18 h.Més continguts de