Cinema
Cultura 28/12/2011

Abel Ferrara s'inspira en el cas de Dominique Strauss-Kahn per a un nou film

Els escàndols sexuals, les addiccions i els polítics centrarien el film que podrien protagonitzar Gérard Depardieu i Isabelle Adjani. La nova pel·lícula també inclouria detalls de la vida de Bill Clinton i Silvio Berlusconi

Ara
1 min

Abel Ferrarra, director de films com El tinent corrupte i El rei de Nova York, treballa en un nou film sobre els escàndols sexuals dels polítics parcialment inspirat en el que Dominique Strauss-Kahn va estar implicat , segons informa la web Deadline.

La idea del film va sorgir mentre rodava 4:44 Last Day on Earth, que Ferrara va presentar al darrer Festival de Venècia, i malgrat que el projecte està en fase inicial, el director ja hauria mantingut converses amb Gérard Depardieu i Isabelle Adjani per interpretar els papers de l'excap del Fons Monetari Internacional i la seva dona, Anne Sinclair. Al guió, elaborat per Ferrara i Christ Zois, també s'inclourien referències a altres escàndols, com els que van implicar Bill Clinton i Silvio Berlusconi.

"Si una cosa tenim clara són les ganes de Depardieu, Adjani i Ferrara de treballar conjuntament", explicava el productor de Wild Bunch Vincent Maraval a Deadline. "Hem de veure si hi ha una pel·lícula. Per ara, l'única realitat és que estan escrivint alguna cosa relacionada amb Strauss-Kahn, les addiccions i els polítics. Serà més que l'escàndol Strauss-Kahn com a tal", afegia Maraval.

En una entrevista al diari francès Le Journal Du Dimanche, Depardieu va evitar de comentar els rumors, però va afirmar que "en general sóc molt bo interpretant caràcters que no m'agraden o als quals no m'assemblo".

stats