MÚSICA
Cultura 11/05/2012

Lax'n'Busto, Els Amics de les Arts, La Pegatina, Feliu Ventura, Brams i Boikot, caps de cartell de l'Acampada Jove

La 17a edició del festival se celebrarà el 12, 13 i 14 de juliol a Montblanc

Acn / Efe
1 min
Els organitzadors de l'Acampada Jove han presentat el cartell d'aquest any / ACN, Margalida Amengual

BarcelonaEls Amics de les Arts, La Pegatina, Boikot i Txarango seran els caps de cartell de la XVII Acampada Jove. El festival, que se celebrarà del 12 al 14 de juliol a Montblanc, comptarà amb un cartell transversal que combinarà els grups de primera línia de l'escena musical catalana amb les bandes emergents del país i amb grups internacionals i de compromís polític.

També hi actuaran Brams, Lax'n'Busto, Aspencat, Bongo Botrako, Kayo Malayo, Canteca de Macau o La Gossa Sorda, Feliu Ventura i comptarà amb el debut del grup Kòdul, guanyador del concurs Música Jove.

"Tenim un dels millors cartells musicals dels últims anys, però amb uns pressupostos ajustats perquè la crisi també ha afectat els festivals i les organitzacions", ha afirmat Gerard Gómez, director del festival, que ha assegurat que han aprofitat "l'enginy". Aquesta serà la quarta edició consecutiva del festival que se celebrarà a Montblanc, després d'haver passat per Sant Celoni i Arbúcies, on han arribat a congregar uns 25.000 joves.

stats