MÚSICA
Cultura 18/07/2019

L'Acampada Jove omple Montblanc de música reivindicativa

Comença el festival de les Joventuts d'Esquerra Republicana, que s'allarga fins dissabte amb grups tan populars com El Diluvi, Zoo i Boikot

Ara
1 min

Aquest dijous comença la 24a edició del festival de música reivindicativa en actiu més veterà del país, l'Acampada Jove de Montblanc. Serà l'onzè any consecutiu que el festival organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana se celebra a la capital de la Conca de Barberà. Els plats forts de les tres nits, centrades en la música de caràcter més polític, seran Doctor Prats i El Diluvi (dijous), Zoo i Tribade (divendres) i Oques Grasses i Boikot (dissabte). El festival també inclou algunes de les últimes revelacions de la música en català, com Pupil·les, Ju i Lildami, i d'altres de més consagrades com Obeses i Buhos.

El lema d'aquest any de l'Acampada Jove és 'Canviem la història', i reivindica les preses polítiques Dolors Bassa i Carme Forcadell. Pel que fa al contingut no musical, aquesta edició s'ha ampliat l'oferta de xerrades i tallers de temes com l'antifeixisme, el feminisme i la lluita pel territori.

stats