ART
Cultura 05/03/2014

Els crítics d'art premien l'exposició 'Jo em rebel·lo, nosaltres existim'

La mostra de la Fundació Palau i Fabre, reconeguda junt amb l'exposició 'Alberto García-Alix. Autoretrat' de La Virreina

Acn
1 min
La mostra 'Jo em rebel·lo, nosaltres existim' de la Fundació Palau / ACN

BarcelonaL'associació catalana de crítics d'Art (ACCA) ha concedit el premi a la millor exposició d'art contemporani del 2013 a la mostra 'Jo em rebel·lo, nosaltres existim' de la Fundació Palau i Fabre. L'exposició ha estat premiada conjuntament amb la mostra 'Alberto García-Alix. Autoretrat', comissariada per Nicolás Combarro i presentada a La Virreina.

'Jo em rebel·lo, nosaltres existim' reuneix propostes d'artistes, pensadors i activistes, així com de col·lectius i organitzacions que a través de la seva obra o acció promouen noves maneres de transformació social i política. L'exposició, pensada i coordinada per l'escriptor Martí Sales i pel director de la Fundació, Pere Almeda, es podrà veure fins al 30 de març.

Al voltant de la mostra s'han programat una sèrie d'activitats paral·leles, conferències, jornades de reflexió, accions reivindicatives, una representació teatral i la producció i presentació d'un documental. Els premis ACCA són els premis degans de la cultura catalana en l'àmbit de les arts i de les exposicions i celebraran la seva 30a edició el 26 de març al Macba.

stats