MÚSICA
Cultura 02/10/2012

Adele estrenarà el seu tema pel nou James Bond divendres a les 007

La cantant penjarà a la seva web la cançó per a la pel·lícula 'Skyfall' a la 1.07 de la nit (hora catalana) per celebrar els 50 anys de la saga

Efe
1 min
Adele al Brit Awards / AFP

MadridLa cantant britànica Adele estrenarà a la seva pàgina web adele.tv la cançó que ha compost per a la darrera pel·lícula de James Bond, 'Skyfall'. El tema, creat junt amb el músic Paul Epworth, estarà disponible a partir del 5 d'octubre en un horari que pica l'ullet al títol de la saga: a les 00.7 de la nit en horari del Regne Unit (a la 1 i 7 minuts de la nit, a Catalunya), coincidint amb el 50 aniversari de la saga. El 5 d'octubre de 1962 es va estrenar 'James Bond contra el Dr.No' amb Sean Connery i Ursula Andress.

La cançó d'Adele serà el primer tema inèdit de la cantant després d'haver aturat temporalment la seva trajectòria musical a causa d'una operació a les cordes vocals i la situarà al final d'una llarga llista d'artistes que han col·laborat amb la saga posant-hi la veu. A la guanyadora de sis Premis Grammy l'han precedit artistes com Tina Turner, Madonna, la diva galesa Shirley Bassey (que ha cantat en tres pel·lícules de Bond), Tom Jones, Nancy Sinatra, Alicia Keys i Paul McCartney.

Des del mateix moment de la seva estrena on-line, el tema estarà disponible per a la compra i descàrrega, mentre que l'estrena mundial de 'Skyfall' tindrà lloc el 23 d'octubre a Londres i arribarà a Catalunya el dia 31.

stats