MÚSICA
Cultura 06/05/2019

"T'esperaré": Alfred sorprèn amb 'La respuesta' al 'single' d'Amaia

El cantant interpreta un nou tema compost just després de l'estrena d''El relámpago'

èric Salat
2 min
Amaia i Alfred canten 'Tu canción'

BarcelonaEl dissabte 4 de maig, l'endemà del llançament del primer senzill d'Amaia Romero, 'El relámpago' -que en 3 dies ja acumula 1,8 milions de reproduccions a YouTube-, el cantant Alfred García, exparella de Romero, va estrenar en un concert a Múrcia un nou tema, 'La respuesta', que, segons va explicar al públic, havia compost aquell mateix dia a la platja. "Les cançons uneixen les persones o fan que es retrobin", va dir el cantant al presentar la cançó, amb la qual cosa va alimentar les especulacions sobre la relació entre les lletres de les dues cançons.

Amaia, a 'El relámpago', pensa en com serà el dia a dia d'una persona a qui segueix a les xarxes socials però sense posar-li 'likes' i negant-se a parlar amb ell per no tornar a una situació fosca que defineix com "un bosc de cendres". "No vull parlar-te, però tinc ganes de veure't", canta Romero. García replica: "Encara espero amb ànsia que em donis al cor", potser fent referència als 'likes' d'Instagram. "Em deies la veritat sobre això de no tornar-nos a veure. Em costa escriure aquesta cançó per si fos cert", canta García després de relatar una sèrie de moments que van viure junts, com una "tempesta elèctrica a l'habitació", possible picada d'ullet al llampec d'Amaia.

García no oblida "els «T'estimo» i algunes mentides", les quals, adverteix, pesen "un quilo més per a aquells que les guarden i no les alliberen". En la tornada, García repeteix que no pot acceptar la possibilitat d'un adeu definitiu: "Que sàpigues, la meva nena del sol, que t'esperaré".

Almaia, una de les parelles més populars

L'exparella es va conèixer dins l'acadèmia d''Operación Triunfo' el 2017 i va ser una de les més populars del moment entre el públic juvenil. Junts van representar Espanya al concurs d'Eurovisió del 2018 amb el tema 'Tu canción', una balada romàntica que exhibia el seu idil·li a tot el continent. No obstant, la història va acabar en ruptura el novembre del 2018.

stats