Cultura 02/06/2013

Angelina Jolie reapareix després de fer pública la seva doble mastectomia

L'actriu assisteix, al costat de Brad Pitt, a l'estrena a Londres de 'Guerra Mundial Z'.

Agències
1 min

LondresL'actriu nord-americana Angelina Jolie ha reaparegut aquest diumenge en públic després de donar a conèixer fa dues setmanes que s'havia sotmès a una doble mastectomia, una intervenció preventiva per evitar un possible càncer com el que va acabar amb la vida de la seva mare i la seva tieta.

La reaparició en públic de Jolie ha tingut lloc durant l'estrena a Londres de 'Guerra Mundial Z', l'última pel·lícula de la seva parella, Brad Pitt. La popular parella ha passejat junta per la catifa –en aquest cas negra- que portava a la sala de Leicester Square on es projectarà l'últim film de Pitt, en què interpreta un empleat de l'ONU lluitant per salvar el món de zombies.

Igual que Pitt, Jolie anava de negre, amb un vestit entallat sense mànigues i sense escot que realçava la seva esvelta figura. Tots dos s'han mostrat somrients i han signat autògrafs als fans congregats a la cèntrica plaça londinenca.

Angelina Jolie va revelar el passat 14 de maig, en un article al diari 'The New York Times', que s'havia sotmès a una doble mastectomia preventiva de càncer de mama, ja que tenia un 87% de possibilitats de patir aquesta malaltia i un 50% de desenvolupar un tumor maligne d'ovari.

Jolie té un gen defectuós que, segons va explicar, ja va costar la vida a la seva mare, Marcheline Bertrand, que "va lluitar contra el càncer durant gairebé una dècada i va morir als 56 anys". Diumenge passat va morir als Estats Units la seva tia Debbie Martín, germana de la seva mare, de càncer de mama. Jolie, que ja era a Londres, no va assistir al funeral.

stats