MÚSICA
Cultura 02/07/2012

Mishima, Els Amics de les Arts i Love of Lesbian, al festival Anòlia 2012

Igualada serà un altre epicentre del pop indie català. Del 7 al 28 de juliol hi actuaran catorze grups, entre els quals La Iaia, Nyandú o Txarango

Efe
1 min
Dos components de Txarango, dimecres a la sala Apolo.

BarcelonaMishima, Txarango, Love of Lesbian, Els Amics de les Arts i La Iaia són algunes de les bandes que actuaran en el Festival Anòlia 2012, que se celebrarà entre el 7 i el 28 de juliol a Igualada (Anoia), segons ha informat el Grup Enderrock, que organitza el certamen.

El festival aposta per "el nou pop català", segons el director del grup, Lluís Gendrau. L'ha ratificat l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, que ha destacat "el salt cap endavant" que suposa l'entrada de nous patrocinadors.

La cita d'Igualada arrencarà dissabte dia 7 amb el concert gratuït d'Els Amics de les Arts i es tancarà el 28 de juliol amb el concert de Love of Lesbian.

El cap de setmana del 26 al 28 de juliol es concentraran els concerts d'Acousters, Terratombats, Txarango, Nyandú, La Iaia, Mishima i Love of Lesbian dins del festival Anòlia Estrella Damm.

A més, l'Anòlia al Carrer oferirà música gratuïtament als carrers d'Igualada amb els concerts dels Amants de Lulú (11 de juliol), Gospel Colours (13 de juliol), Chikiboom (14 de juliol), Amelie (18 de juliol), Kokodillos (20 de juliol) i The Hot Swing Machine (21 de juliol).

stats