MÚSICA
Cultura 20/04/2012

Antònia Font anuncia que traurà un nou disc aquest 2012

El cantant de la banda, Pau Debon, ha dit que ja estan gravant un treball que serà "molt diferent, tant d'estètica com de base"

Ara
1 min
Antònia Font, exploradors a 'Lamparetes'

BarcelonaEls mallorquins Antònia Font ja estan gravant un nou treball discogràfic, que presentaran aquest mateix any. El cantant, Pau Debon, ha dit en un a entrevista a 'Cugat.cat' que serà un disc "singular", "molt diferent, tant d'estètica com de base". Antònia Font tot just va presentar el darrer disc, 'Lamparetes', per Sant Jordi de l'any passat, tres anys i mig després de 'Coser i Cantar' i d'un silenci preocupant per als seus fans. Amb aquest nou disc els mallorquins confirmarien de nou la seva continuïtat.

El nou disc encara no té data de llançament fixada. La banda combina la gira de 'Lamparetes' amb les jornades a l'estudi de gravació. Debon també ha explicat que el disc és fruit del gran moment que viu Joan Miquel Oliver, compositor de les lletres d'Antònia Font i guitarrista del grup. "Hem trobat una fórmula que ens funciona. El Joan Miquel Oliver viu un moment creatiu molt bo i ho hem d'aprofitar".

stats